keskiviikko 9. helmikuuta 2011

.. öh että mikä oli?
.. en saanu kohtausta, en huutanu,en raivonnu. Olin neutraalina.. katoin peiliin, ja näin kiinalaisen apinan. katsoin uudestaan ja.. olin katsomatta. sillä tiesin, että peilikuva ei muuttuisi. peili väärentää. tiesin kuitenkin sisismmässäni-... täst edeespääin kävelen kadulla potta päässä. tällainen minä olen ja joudun hyväksymään tällaisena kuin olen. se on hyvin surullista, mutta asialle ei nyt vain yksinkertaisesti voi mitään:):) olen iloinen koska tiedän, että hiukseni ovat typerät, minä olen se järkevämpi. hiukset valehtelvat minulle ulkonäöstäni.. 
he haluavat minun murtuvan. mutta minä kestän mitä vain;)

3 kommenttia:

  1. Annicaaaaaaaaa! nuo on oikeeesti söpöt! oot meijä oma kiinalainen<3 noeiees! mut harmiko ei voijja enää yhes olla kiinalaisia :D:D:D:D:D:D

    VastaaPoista
  2. No älä nyt höpsi! :) Nuo on ihan hyvät ja opit tykkään niistä varmasti! ja nuo on sen verran pitkät et ne kasvaa nopeesti ja voit taas tehä niille mitä haluat :)

    VastaaPoista
  3. Hahhaa aaaws annica! oot tosi suolone<3 ja toi sun tekstis oli aika kekseliäs mutt hitusen huvittava, tai siis en oikee ottanu sitä tosisani! :::)

    VastaaPoista