keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

anni ♥ iphoneIphone 4 . omgghsj is the words. avasin ton kapulan nii en sovelsin heti ensinäkymeksältäni ett tää on mun juttu<3 voih ois kyl pitäny alottaa vähän surullisimmilla uutisilla ja pitää hiljane minuutti mun vanhalle kapulalle, joka kuoli suihkussa. </3 nojoo mut oommää kauan jo harkinnu tota älykapulaa, täydentää vähä mun jo järkeviä aivoja(!) nii mut nyt sattu sit sopivasti, viikko sitte ton "sain". nimenomaan sain, ei maksettu ensimmäistäkään euroa tosta. Kuukausimaksulla mä ton maksan, ja toi oli periaatteessa kannattavaa, koska aikasemmat laskut oli kalliimpia ko tuo koko paketti missä on puhe,tekstari, nettipaketti..

nonii jejjeee onpa kiva loppukesä ilman töitää wuhuu olen free no joo mut tuntuu et kaikki muut on jossai persheessä ja kaikil o jotai töitä ja osa on leirillä, mut joo tänää oli oikee kiva ilta catankaa ja toki muiden mukavien tyyppien kanssa:)

3 kommenttia:

  1. hahha, älä yritä;) katoin just forecaa ni joka päivä 10ennusteessa niin noi 20-23 astetta ja välillä aurinkooo ja välillä pilveä niin voin sanoo et kyl mulla on nyt paremmat oltavat;;));)) hhih, no eeei! toivottavasti on sellaset kelit että tarkeneee koko pv sortseilla! pidä mukava viikko kulta, puss <3

    VastaaPoista
  2. mistä ostit ton/mikä liittymä? :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Expertiltä sen "ostin" soneran liittymällä :)

    VastaaPoista