sunnuntai 25. syyskuuta 2011

hihi

pk
eeeeeeeeee
mjkjk
oiJepp eile vähä pelleiltii kamerankaa. Mutta päästii vaa terassille asti ko yllätysyllätys sato vettä. Onsenii väärin ko on tämmösii paskoja kelejä nii ei pääse kuvaileekaa, ja bloggailutki on jääny vähiin. Oon sitte mielummi lukenu matikkaa, mutta seki osottautu turhaks ko laskimessa näky puolikkaita numeroita kokeessa. (ja enhä mää ollu just päivää ennen ihmetelly, että mitä tapahtus jos laskin antas periks kesken kokeen tai kirjotuksia?) nonii nomut sain lainata sitte opettajan laskinta, mutta eipä siitäkää ollu paljo enempää apua ko en sitä osannu käyttää. Sama mitä mää laitoin ruudulle nii tuli erroria. (ja oli siinä oikeestikki jotain vikaa ko koitin sit prikullee samalaista laskinta kokee jälkee ja siinä kyllä onnistu)mut joo sain sit vielä lainata kolmatta laskinta naapurilta ko oli valmiiks laskenu, mut enpä sit jaksanu alkaa laskee kaikkee uudestaa. kauhee romaani. nojoo iha sama mut piti kertoo koko stoori ettei jäis väärinkäsityksiä.

Nooh muuten on ollu vissii iha kiva viikko, oon nukkunu paljon, ja todennu et mulla on vaa kaks koetta koeviikolla ko muilla on joka päivä suunnillee. eli seuraava koe keskiviikkona historia. En taju mitää, vois alkaa sitäki opiskelee hyvissä ajoin.

On ollu tosi mukava viikoloppu! nytko vielä ilmat paranis nii pääsis nauttii syksystä kunnolla. Ja tää mun jalkaki paranis.. en oo nimittäin päässy harkkoihi tai lenkille koko viikkona ko vetää kauhiasti takareitee. taino siis joo oon käyny kävelee mut se ei oo oikee mun juttu.

No ei mulla varmaa sitte enempää. mrooooo=)

ps. toi kappale on ehkä ihanin pitkää aikaa


JA ONNEA RAKKAAANI ANNA JOKA TÄYTTÄÄ TÄNÄÄN VUOSIA 

4 kommenttia:

  1. samaa mieltä karininkaa. tuo sun romaani oli ehkä päivänpiristys :DDDDDDDDDDDDD jahahahahahahahahaah ja sait vielä naapuriltaki lainata, olipas kiltti naapuri. ps ihku tuo sun vimppa picture <3 terveisin. tiedät kyllä kuka;;)

    VastaaPoista
  2. hhaahaha katoin että mitä hittoo 4komenttia tullu sitte oli 2poistettu ja sun romaani kommentti näky kylläjoo:DDD hahhahaahahah voi että taas nauran liikaa ku mietin tota reissua:DD:DD:D tein sen rakkaudella <3 ps. vastaappa tuohon mun kysäriin että mitä voin papalle ostaa??? sulla on hyviä idoita eikö nii :))

    VastaaPoista
  3. hehehe kiitos karinille ja tiedän kyllä kuka:lle;))<3

    VastaaPoista