sunnuntai 16. lokakuuta 2011

kuumetta kuumetta ja vielä kerran kuumetta

Jepjep oikeen tapahtumarikas syyslomaki todennäköisesti tulossa. Nyt oon ollu 6 päivää sairaana, eikä todellakaan oo muuten mitään lastenleikkiä tämä. 39 asteen korkeudelle on kuume noussu joka päivä. Tänää aamullaki heti 38.5. Ja toki tää yskäkikö vielä piti tulla nii piristi kyllä muuten aika moisesti.. Tuntuu välillä että keuhkot tulee ulos, mut onneks vielä ei oo tapahtunu mitään radikaalimpaa. Luultavasti vähintään kuolen tähän tautiin. Käytiin siis lääkärissä tänää, mut ei nekää paljoo osannu sanoo. Huomenna sit tietää ko ne otti jotai testejä. Oon vetäny noita särkylääkkeitä naamaan ku ruokaa, ja luullu aina särkylääkkeen vaikutuksen aikana että oon  heei oon terve, ja et kyl se kuume jäi nyt! toiveajattelua vaan:) taino onha mulla kuumetta sillo ko särkylääkekki vaikuttaa, jotain 37-38. Mut ainaki jaksaa datailla, jajaa sitte oli tylsää eilen nii koitin meikata tollee oudosti, siis miten en yleensä meikkaa meinaan. (Vähä ehkä teinimmin) Etjoo toss kuvassa sit näkyy(siis silmät on tummemmat). Olin muute ton session jälkeen iha dead! Ei varmaa tehny hyvää "riehuminen", pöpöt vai mitkä lie solut tykkää. noo räjähtäkööt sitte samapa tuo.

Oon kahtonu muuten pari elokuvaaki, jotka oli tosi hyviä. Eat pray love ja Hachiko. Ensimmäine oli vähä pitkäveteinen, mut kokonaisuudessaan iha hyvä kummiski. Hachiko oli iha tosi surullinen ja en varmaa ikää oo itkeny noi paljo yhen elokuvan aikana. Elikkä jos haluutte itkee nii kannattaa varmaa kattoo toi:D niin ja oli kans tositositosi hyvä!

mutjoo noni ei mulla muuta! heeejsan=)

terv1
Shawn McDonald - Closer

Jason Derulo - Breathing

Nickelback - When we stand together

The cab - Bad

Flo Rida - Good feeling

4 kommenttia:

 1. EN!!:D emmää siihe halunnu vaan halusin just 2 ryhmään ku sieltä tiiän niitä ihmisiä (: nyt on semmone että kehtaan olla sielä ihan kunnolla ja reenata kovaa nii sitä odotellessa 8) määpä soitan sulle kohta !

  VastaaPoista
 2. Saan jotain pirullista mielihyvää siitä että joku muukin on sairaana :) Noei. Parane pian!

  -Heather

  VastaaPoista
 3. sullaha on kiva blogi ! :-) ja muutenkii oot tosi nätti tyttö :--P

  VastaaPoista
 4. voi vitsi sul on täydelliset silmät :O muutenkin tosi kiva blogi, jään seurailee :-)

  http://echoavenuee.blogspot.com/

  VastaaPoista